top of page
Lesa.jpg

Liesa,

Vroedvrouw - Diabetes educator - Begeleiding vroeggeboorte

Regio:

Kemzeke - Sint-Pauwels  - Sint-Gillis-Waas - De Klinge - Stekene - Koewacht - 
Klein Sinaai - Moerbeke-Waas - Eksaarde 

Over Liesa

In juni 2016 studeerde ik af als vroedvrouw. De Opleiding gaf me leerrijke momenten, waaronder de unieke ervaring om als vroedvrouw drie maanden mee te draaien in de Afrikaanse cultuur. Het heeft me de vrijheid en zelfstandigheid gegeven die ik vandaag de dag bezit en doortrek in de thuiszorg.​ Sinds 2017 werk ik als zelfstandig vroedvrouw omdat ik op deze manier dichter bij de gezinnen sta voor een optimale begeleiding/ ondersteuning. ​

Ik hou van een persoonlijke, warme en vooral natuurlijke aanpak, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit is dan ook wat mij typeert. Daarnaast vind ik blijven bijleren en jezelf in vraag blijven stellen belangrijk om te blijven groeien als zorgverlener en als persoon. Tijdens mijn ervaring als zelfstandig verpleegkundige merkte ik op dat diabetes een belangrijke impact heeft op het menselijk lichaam en zijn omgeving. In 2019 besloot ik dan om het postgraduaat diabeteseducator te volgen waardoor ik in 2020 mijn diploma behaalde.
Deze kennis is een grote meerwaarde in het opvolgen van zwangerschappen die te maken krijgen met zwangerschapsdiabetes. Begeleiding en ondersteuning in dit traject is van cruciaal belang voor moeder en kind.
 
Zelf ben ik mama van twee prematuur geboren kindjes die mijn liefde voor het vak alleen maar versterkt hebben. Het belang voor een goede vertrouwensband met je zorgverlener is goud waard. Vanuit mijn ervaring zal ik er dan ook altijd staan voor de gezinnen die ik opvolg.

Je kan beroep doen op mij voor: 

Zwangerschapsbegeleiding (incl. zwangerschapsvaststelling)

Suikertest

Vroedvrouw aan huis na de geboorte

Begeleiding borstvoeding 

Begeleiding vroeggeboorte

individuele workshop

Contact

+32 472 66 50 53

bottom of page